Neede

Alle vierkante meters zijn geadopteerd.
* Het is via mobiele telefoon of bepaalde tablets niet mogelijk om zelf de plek van jouw vierkante meters natuur uit te kiezen. Dat kan wel als je adopteert via een laptop of desktop computer. Als je via je telefoon m² adopteert, worden de m² willekeurig (en aaneengesloten bij meerdere m²), uitgekozen.

Zo kun je vierkante meters adopteren
Ga met de muis over de luchtfoto van het gebied naar keuze en klik de vierkante meter(s) aan die jij wilt adopteren. Ieder vierkantje op de foto staat voor 1 m2. Eén vierkante meter kost 5 euro. Met de pijlen kun je het beeld verplaatsen. Het is mogelijk om zowel per vierkante meter te selecteren, als meerdere vierkante meters tegelijk. Kies onder de luchtfoto de gewenste selectiemethode.

Het bovenste, oranje gedeelte wordt ingericht als Kruiden- en faunarijk grasland. Het onderste, groene gedeelte wordt straks een prachtig vochtige heide gebied. Wil je meer lezen over deze natuurtype en welke dieren er leven? Ga dan naar 'De gebieden'.

Als je jouw vierkante meters geselecteerd heb, klik je onder de luchtfoto aan de rechterkant op 'Adopteer'. Vervolgens kun je jouw gebiedje een naam geven en er voor kiezen om deze naam zichtbaar te laten zijn op de website. Daarnaast kun je de optie aanvinken om een geprint certificaat thuis gestuurd te krijgen (je krijgt het certificaat altijd gratis per e-mail toegestuurd) en je kunt aangeven of je jouw vierkante meter(s) cadeau geeft. Klik vervolgens op 'Adopteer stukje(s) natuur' om te betalen. Nadat de betaling ontvangen is, ontvang je per e-mail het natuurcertificaat. En desgewenst dus ook een fraai geprint exemplaar.

Fiscaal aantrekkelijk natuur adopteren
Indien je 100 m2  of meer wilt adopteren, is het fiscaal aantrekkelijk om dat te doen via een periodieke gift. Daarmee leg je vast dat je gedurende minimaal 5 jaar een vast bedrag schenkt. Hierdoor worden je giften volledig aftrekbaar van de belasting, zonder minimum of maximum. Afhankelijk van je inkomen betaalt de belastingdienst een derde tot de helft van je gift terug. Zo kun je dus een groter bedrag schenken zonder dat het je meer kost. Klik hier voor meer informatie over fiscaal aantrekkelijk schenken.

Word lid en ontvang 2 m2 cadeau!
Word vandaag nog lid van de Partij voor de Dieren en ontvang een certificaat dat je beschermer bent van een natuurgebiedje van 2 vierkante meter met de naam van jouw keuze. Je bent al lid vanaf 20 euro per jaar. Met je lidmaatschap kun je deelnemen aan themabijeenkomsten, partijcongressen, rondleidingen in de Tweede Kamer en in de natuur en word je op de hoogte gehouden van de activiteiten van de partij via de nieuwsbrief.

Klik op de oranje button om lid te worden. Zodra je betaling bij ons binnen is, ontvang je een cadeaubon waarmee je jouw vierkante meter(s) kunt adopteren en je naam voor altijd kunt verbinden met de natuur die er gecreëerd wordt.

Disclaimer: Het betreft een symbolische adoptie van vierkante meters natuur. De Partij voor de Dieren zamelt met deze crowdfunding geld in om de aankoop en het beheer te kunnen financieren. De Partij voor de Dieren blijft eigenaar van het natuurgebied.
De genoemde coördinaten in het selectieveld zijn bij benadering.

Volg ons op: 
 PrivacyverklaringAlgemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram